1_200x133.jpg

Примопредаја дужности начелника Средње стручне војне школе "1300 каплара"

18. 07. 2022

У Војној академији реализована је свечана примопредаја дужности начелника Средње стручне војне школе „1300 каплара“ између досадашњег вршиоца дужности потпуковника Дарка Јанковића и капетана фрегате Срђана Миљковића. Примопредаја дужности реализована је пред ужим Колегијумом начелника Војне академије, а свечаност је по овлашћењу начелника Војне академије, реализовао продекан за НИР и НОЛ Војне академије, пуковник ванр. проф. др Драган Трифковић, дипл. инж.

 

 

Том приликом пуковник ванр. проф. др Драган Трифковић, дипл. инж. је представио новог начелника школе и захлалио се потпуковнику Дарку Јанковићу.  

 

Предаваоц дужности, потпуковник Дарко Јанковић је изразио посебно задовољство што дужност предаје свом дугогодишњем колеги са надом да ће заједничким снагама радити на побољшању живота и рада ученика и унапређења наставног процеса.

 

Капетан фрегате Срђан Миљковић је истакао да му је част што долази у Средњу стручну војну школу „1300 каплара“ и да ће му главна мисија бити произвођење квалитетног техничког подофицирског кадра који може одговорити изазовима савременог доба, ризицима и претњама на безбедност РС и раду на савременој техници која се налази на употреби у МО и ВС. 

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Последње вести

Важнији линкови