4.jfif

Припадници Војне академије успешни на 3. Меморијалној трци „Хероји 126. бригаде ВОЈИН”

01. 06. 2024

 Припадници Војне академије успешни на 3. Меморијалној трци „Хероји 126. бригаде ВОЈИН”

 

Припадници Војне академије у великом броју узели су учешће у такмичарском и организационом делу 3. Меморијалне трке „Хероји 126. бригаде ВОЈИН” која је реализована данас на планини Маљен у техничкој организацији Команде 126. бригаде ВОЈИН.

 

Трка на 5 и 10 километара која је реализована у спомен на погинуле припаднике 126. бригаде ВОЈИН током НАТО бомбардовања, окупила је велики број припадника МО и ВС, међу којима су запажену улогу имали и професионални припадници Војне академије, кадети Војне академије и ученици Средње стручне војне школе „1300 каплара” предвођених начелником кбб Срђаном Миљковићем.

 

Најуспешнији представник Војне академије била је кадет Сара Николић која је истрчала одличну трку и освојила друго место у укупном пласману у трци на 10 километара.

Запажене резултате остварили су и остали представници Војне академије.

Запажену улогу у комплетној техничкој организацији манифестације имао је мајор Владимир Петошевић из Центра за физичко васпитање и спорт.

Учешћем на овој манифестације припадници Војне академије су наставили подршку меморијалним манифестацијама које се организују у част трагично настрадалих колега током НАТО бомбардовања.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Последње вести

Важнији линкови