olia-gozha-J4kK8b9Fgj8-unsplash.jpg

ПРЕЛЕМИНАРНА РАНГ ЛИСТА ЗА УПИС У СРЕДЊУ СТРУЧНУ ВОЈНУ ШКОЛУ "1300 КАПЛАРА"

17. 06. 2022

 Поштовани,

 

Прелиминарну листу кандидата за упис у Средњу стручну војну школу „1300 каплара“ у школску 2022/2023годину, према оствареном рангу, можете погледати ОВДЕ.

 

Напомињемо да је за део кандидата са списка у току безбедносна провера (означено у колони са **)а одређени број кандидата није завршио систематске прегледе и нису достављени Налаз, оцена и мишљење ВВЛК (означено у колони са *).

Уколико неки од кандидата не испуни услове неће бити даље разматран (прима се 70 кандидата у први разред).

 

Примедбе на прелиминарну листу могу се поднети до понедељка 20. јуна 2022. године Средњој стручној војној школи „1300 каплара“. Кандидати којима примедбе на прелиминарну ранг листу не буду прихваћене имају право другостепене жалбе начелнику Војне академије.

 

Након пристизања преосталих резултата приступићемо изради Коначне листе кандидата који су испунили услове да буду уписани у Средњу стручну војну школу „1300 каплара“, а која ће бити објављена након пристизања недостајуће документације.

 

Први родитељски састанак биће реализован 02. јула 2022. године са почетком у 13.00 часова (у школској згради Средње стручне војне школе „1300 каплара“, улица Петра Чајковског 2, Сењак).

 

Уз информацију о Коначној листи примљених кандидата објавићемо и списак докумената које је потребно понети на родитељски састанак.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Последње вести

Важнији линкови