стрелци

СТРЕЛЦИ СРЕДЊЕ СТРУЧНЕ ВОЈНЕ ШКОЛЕ "1300 КАПЛАРА" НАЈУСПЕШНИЈИ У 2021. ГОДИНИ

28. 01. 2022

За најуспешнијег у гађању пиштољем проглашен је ученик Лука Милошевић из 51. класе Средње стручне војне школе "1300 каплара". Пехар и признање „Стрелац године“ уручила му је српска олимпијка Зорана Аруновић. Ученик Лука Милошевић имао је још разлога за понос јер је признање „Стрелац године“ добио и за друго место у категоријама пионира и за четврто место млађих јуниора.

Војном службенику Јасмини Миловановић, припадници спортске јединице Војне академије, уручена је плакета и посебно признање са захвалницом за учешће на највећој светској спортској смотри у претходној години Олимпијским играма у Токију 2021. године. Поред наведених признања додељено јој је и признање „Стрелац године“ за друго место у категорији сениорки у гађању пиштољем.



Ученици Јовани Милошевић из 51. класе Средње стручне војне школе "1300 каплара" одељена су признања „Стрелац године“ у категорији кадеткиња и у категорији млађих јуниорки у гађању пиштољем, оба за освојено друго место.  Међу награђенима нашао се и ученик из 46. класе Владимир Ћурчин из Војне гимназије, као добитник награде "Стрелац године" за четврто место у категорији јуниора у гађању пиштољем, као и припадници Војне академије, војни службеник Димитрије Гргић и поручник Петар Николић за треће и пето место у категорији сениора у гађању пиштољем.  

 

Стрелци стрељачког клуба Војне академије „Академац“ забележили су 33 наступа на домаћим и међународним такмичења у претходној години, на којима су укупно освојили 35 златних, 37 сребрних и 24 бронзаних медаља. На основу ранг листе најуспешнијих клубова Стрељачки савез Србије доделио је Стрељачком клубу Војне академије „Академац“ признање „Клуб године“ за освојено четврто место у свеукупном пласману стрељачких клубова у 2021. години.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Последње вести

Важнији линкови