0.jpg

ПЕРИОД ПРИЛАГОЂАВАЊА ЗА НАЈМЛАЂУ КЛАСУ УЧЕНИКА ССВШ

19. 08. 2023

 ПЕРИОД ПРИЛАГОЂАВАЊА ЗА НАЈМЛАЂУ КЛАСУ УЧЕНИКА ССВШ

 

У суботу, 19. августа 2023. године, започео је период прилагођавања 54. класе ученика Средње стручне војне школе „1300 каплара”.

  

Ученике и њихове родитеље (старатеље) дочекали су начелник школе, старешине класе, као и инструктори (ученици најстарије класе).

 

Након пријема ученика одржан je родитељски састанак и већ истог дана почело је прилагођавање нових ученика на интернатски начин живота и рада.  Ученицима је предочен дневни распоред рада и кућни ред интерната.

  

Дани у интернату током периода прилагођавања испуњени су разним спортским и културним активностима, које се реализују уз помоћ професора и разредних старешина.

 

Ученици за време трајања периода прилагођавања имају двонедељну обуку у пливању, а у садржаје је уврштено и упознавање с градом у коме ће провести наредне четири године - обилазак Зоолошког врта, Калемегдана, Кнез Михаилове улице итд.

 

Ученицима су на располагању психолог, педагог и инструктори који им помажу да се што боље и лакше адаптирају интернатском начину живота. Судећи по првим утисцима ученици су добро прихватили интернатске услове живота.

 

Период прилагођавања ученика се завршава 31. августа 2023. године.

 

Желимо добродошлицу 54. класи и срећан почетак школске 2023/2024. године!

Верзија за штампу

 

A+ A-

Последње вести

Важнији линкови