1714162790818_500x375.jpg

OДБРАНА МАТУРСКИХ РАДОВА УЧЕНИКА 51. КЛАСЕ СМЕРА ЈЕДИНИЦЕ ЗА ЕЛЕКТРОНСКА ДЕЈСТВА

26. 04. 2024

У касарни "Радован Медић", дана 25. и 26. 04. 2024. године реализована је одбрана матурских радова ученика 51. класе, смера Јединице за електронска дејства.  Током свог школовања ученици су стекли опширна знања, која су усавршили у 4. години школовања, кроз стручни надзор својих наставника радећи на најсевременијим техничким средствима и изучавањем стручне литературе углавном на енглеском и немачком језику а у оквиру стручноспецијалистичких предмета.
 
Након успешно положених матурских испита и детаљне припреме матурских радова, приступили су одбрани истих.  Комисију током одбране матурских радова чинили су пуковник Предраг Јовичић за предмет Тактика електронских дејстава, потпуковник Горан Ђокић за предмет Средства и комплети рода ЈЕД, мајор Милош Андрић за предмет Безбедносно окружење, командир класе потпоручник Милош Николић и разредни старешина војни службеник проф. Марија Марковић. 
 
 
Ученици су током одбране показали изузетну посвећеност и знање и успешно одбранили своје завршне радове. Одбрани је присуство и начелник школе капетан бојног брода Срђан Миљковић, који је изразио нарочито задовољство припремљеношћу и излагањем ученика. 
 
 
Честитамо ученицима на реализованој одбрани матурских радова и желимо им пуно среће у даљем усавршавању и раду!

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Последње вести

Важнији линкови