Promocija 48 1

ПРОМОЦИЈА ПОДОФИЦИРА ВОЈСКЕ СРБИЈЕ

21. 10. 2021

Дана 15.10.2021. године одржана је свечаност поводом промоције најмлађих подофицира - 33 ученика 48. класе Средње стручне војне школе "1300 каплара". Свечаност је одржана у Такову у присуству потпредседника Владе Републике Србије и министра одбране, господина др Небојше Стефановића.

 

 

 

Новопроизведеним подофицирима се обратио потпредседник Владе Републике Србије и министар одбране господин др Небојша Стефановић који је истакао "да бити припадник Војске Србије могу само посебни људи, срчани и хероји. Истакао је да Србија има те људе, и да су то баш нови подофицири Војске Србије. Напорним радом и трудом, заслужили сте први подофицирски чин, а на вама је да будете храбри и честити јер народ од вас очекује да у овим тешким временима будете најтврђи бедем свакоме ко се усуди да помисли и угрози суверенитет и територијални интегритет. У Србији се зна шта значи бити војник и носити војничку униформу", рекао је министар. 

 

Средња стручна војна школа "1300 каплара" честита новопроизведеним подофицирима први подофицирски чин, жели много среће и успеха у ради. 

 

ЖИВЕЛА ВОЈСКА СРБИЈЕ!

ЖИВЕЛА СРБИЈА!

Верзија за штампу

 

A+ A-

Последње вести

Важнији линкови