Streljana 4.JPG

ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ ЗА ЈУНИОРЕ ВАЗДУШНИМ ОРУЖЈЕМ

20. 02. 2021

Ученик Лука Милошевић и Урош Вукојевић из Средње стручне војне школе нови јуниорски шампиони Србије у стрељаштву.

 

Ученици Средње стручне војне школе представљали су Стрељачки клуб Војне академије „Академац“ на Првенству Србије за јуниоре, ваздушним оружјем, које је овог викенда одржано у Нишу, у ваздушној стрељани нишког спортског комплекса „Чаир“.

Бронзану медаљу у индивидуалном надметању на Првенству Србије за јуниоре 2021. освојио је ученик Средње стручне војне школе Лука Милошевић. Он је заједно са учеником Средње стручне војне школе Урошем Вукојевићем био члан екипе која је у екипном пласману стигла до шампионске титуле. Уфиналном делу такмичења на 5. месту пласирао се ученик Средње стручне војне школе Алекса Стојковић.

У дисциплини мешовитих парова ваздушним пиштољем, које је одржано првог дана такмичења, на корак до медаље стао је мешовити пар у саставу ученика Луке Милошевића и Хелене Мишчевић који је у узбудљивом мечу за бронзану медаљу изгубио резултатом 16:14 од пара стрељачког клуба „Бор  030“ из Бора. Други мешовити пар у саставу ученика Уроша Вукојевића и Јоване Милошевић заузео је 7. место.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Последње вести

Важнији линкови