photo-1527176930608-09cb256ab504.jpg

ТЕРМИНИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ДРУГЕ ФАЗЕ СЕЛЕКЦИЈЕ КАНДИДАТА

06. 05. 2022

 ТЕРМИНИ РЕАЛИЗАЦИЈЕ

ПСИХОЛОШКЕ И МЕДИЦИНСКО ЗДРАВСТВЕНЕ-ПРОЦЕНЕ КАНДИДАТА ЗА УПИС У

СРЕДЊУ СТРУЧНУ ВОЈНУ ШКОЛУ „1300 КАПЛАРА“

школска 2022/2023. година

 

 

Драги кандидати, поштовани родитељи и старатељи,

 

Термине реализације психолошке и медицинско-здравствене процене кандидата за упис у Средњу стручну војну школу „1300 каплара“ у школску 2022/2023. годину можете погледати на следећим линковима:

 

         Регионални центри Министарства одбране Београд, Крагујевац и Ваљево;

          Регионални центар Министарства одбране Ниш и

          Регионални центар Министарства одбране Нови Сад.

 

Кандидати у пратњи родитеља или старатеља морају бити испред установе у којој се врше процене до времена назначеног у списковима. Испред улаза сачекаће их одговорно лице из Министарства одбране, проверити присутност, формирати групу и увести кандидате на преглед.

 

Након завршене психолошке и медицинско-здравствене процене кандидати се отпуштају кући само у присуству родитеља или старатеља.

 

Кандидати који не задовоље критеријуме психолошке процене не приступају медицинско-здравственој процени наредног радног дана.

 

Психолошка процена кандидата из Регионалних центара Министарства одбране Београд, Крагујевац и Ваљево реализује се у ВМА Београд (у два термина сваког дана), док се медицинско-здравствена процена наведених кандидата реализује у ВМЦ Београд.

 

Психолошка и медицинско-здравствена процена кандидата из Регионалног центра Министарства одбране Ниш реализују се у Војној болници Ниш.

 

Психолошка и медицинско-здравствена процена кандидата из Регионалног центра Министарства одбране Нови Сад реализују се у Војној болници Нови Сад.

 

Кандидати на психолошку и медицинско-здравствену процену долазе у пратњи родитеља или старатеља и са собом морају понети:

 

          важећи документ са овереном фотографијом кандидата (ђачка књижица, лична карта, пасош) и

          извод из здравственог картона од свог изабраног лекара - образац можете преузети овде.

 

Кандидати на медицинско-здравствену процену долазе без доручка.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Последње вести

Важнији линкови