nacelnik 111

Посета начелника Војне академије

23. 12. 2021

Дана 22. децембра 2021. године, а поводом завршетка календарске године и краја првог полугодишта школске 2021/2022. године, Средњу стручну војну школу "1300 каплара" посетио је начелник Војне академије пуковник ванр. проф. др Срђан Благојевић. Ово је била прва посета начелника Војне академије нашој школи од тренутка реактивирања школе. 

Предаја рапорта начелнику Војне академије

Начелник Војне академије уручио је стимулативне мере професионалним припадницима и ученицима Средње стручне војне школе "1300 каплара" за савесно обављање професионалне службе и постизање завидних резултата у реализацији наставног процеса. Књигом је наградио капетана Миљану Петронијевић, а похвалама заставника Игора Штарка, ученике Богдана Јевтића из 50. класе, Анастасију Димитријевић из 51. класе и Виктора Гајовића из 52. класе.

Уручење књиге капетану Миљани Петронијевић

Уручење похвале заставнику Игору Штарку

Уручење похвале ученику 50. класе Богдану Јевтићу

Уручење похвале ученици 51. класе Анастасији Димитријевић

Уручење похвале ученику 52. класе Виктору Гајовићу

"Средња стручна војна школа је део Војне академије", истакао је начелник Војне академије и додао да ће се у наредном периоду уложити максимални напори за побољшање услова рада у Средњој стручној војној школи "1300 каплара". Истакао је да ће често обилазити школу и трудити се да сагледа и помогне у унапређењу наставног процеса, живота и рада ученика.  

 

 

 

 

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Последње вести

Важнији линкови