Streljana 4.JPG

ПОСЕТА СЕЛЕКТОРА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ СЕКЦИЈИ СТРЕЉАШТВО

22. 02. 2021

Селектор Репрезентације Србије у дисциплини ваздушни пиштољ госпођа Јелена Аруновић посетила је тренинг секције стрељаштва ученика Средње стручне војне школе и одржала практичан тренинг гађања са високим интезитетом који се примењује у такмичарском периоду тренинга.

Ученици Средње стручне војне школе имали су прилику да након теоријског тренинга који је госпођа Аруновић одржала на Зимском кампу перспективних стрелаца 2021. године практично уче од најквалификованијег стрељачког тренера Србије и актуелног председника тренерске комисије Стрељачког савеза Србије.

У уводном излагању госпођа Аруновић је честитала ученицима на резултатима постигнутим на недавно завршеном Првенству Србије за јуниоре и поручила им да могу бити поносни али да се не смеју задовољити постигнутим резултатима јер имају све услове за напредак и постизање врхунских резултата, своје изагање завршила је поруком ученицима: „Ваша стрељана, ваша опрема и тренери достојни су олимпијских спортиста и из тог разлога ви не смете бити мање достојни тежње да то и постанете“.

Тренингу селектора асистирао је војни службениик Димитрије Гргић, припадник Спортске јединице Војне академије.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Последње вести

Важнији линкови