SSVS-1-ZAVRSNA

РАНГ ЛИСТА ИЗАБРАНИХ КАНДИДАТА

25. 06. 2021

 РАНГ ЛИСТА ИЗАБРАНИХ КАНДИДАТА

СРЕДЊА СТРУЧНА ВОЈНА ШКОЛА „1300 КАПЛАРА“

ШКОЛСКА 2021/2022. ГОДИНА

 

 

Коначну листу кандидата изабраних за школовање у Средњој стручној војној школи „1300 каплара“, према оствареном рангу, можете погледати ОВДЕ.

Позивају се родитељи – старатељи (потписиници уговора о школовању) да у присуству кандидата – ученика присуствују родитељском састанку који ће се одржати дана 03.07.2021. године (субота), са почетком у 10.00 часова у школској згради Средње стручне војне школе „1300 каплара“, Петра Чајковског 2 (Топчидерска звезда – Сењак).

Уколико се родитељи – старатељи не одазову родитељском састанку, сматраће се да су кандидати – ученици одустали од школовања у Средњој стручној војној школи „1300 каплара“.

Кандидати – ученици са собом морају понети сведочанство о завршеном осмом разреду и потврду о положеној малој матури.

На родитељском састанку саопштиће се обавезе родитеља – старатеља око склапања уговора о школовању у Средњој стручној војној школи „1300 каплара“ као и детаљи око периода прилагођавања кандидата – ученика чија је реализација планирана почетком августа месеца.

Такође, уколико неко од родитеља – старатеља није у могућности да буде присутан на родитељском састанку, потребно је да правовременo упути имејл на адресу школе: ssvs@mod.gov.rs

Верзија за штампу

 

A+ A-

Последње вести

Важнији линкови