11111_500x294.JPG

УРУЧИВАЊЕ ДИПЛОМА, НАГРАДА И ПРИЗНАЊА НА ВОЈНОЈ АКАДЕМИЈИ

18. 03. 2024

Поводом обележавања Дана Војне академије – 18. марта, начелник Војне академије пуковник ванредни професор др Срђан Благојевић уручио је дипломираним студентима мастер академских студија дипломе о завршеном школовању на Војној академији и доделио награде за најбољу катедру, најбољег наставника, наставника вештина, научног радника, најбољег наставника у Војној гимназији и Средњој стручној војној школи, најбољим кадетима и ученицима.

 


Студенти су своје мастер академске студије успешно завршили на студијским програмима: Менаџменту у одбрани, Безбедносни менаџмент у одбрани, Војнохемијском инжењерству, Војноелектронском инжењерству и Војноелектронско инжењерство и одбрана у сајбер простору.

Студенти су изразили велико задовољство програмом и начином школовања на Војној академији, те су истакли да су током школовања стекли неопходна знања и искуства које ће користити током радне каријере. Међу свршеним мастер студентима било је и оних који су најавили наставак школовања на докторским академским студијама Војне академије.

У свом обраћању начелник Војне академије је истакао да је веома задовољан са постигнутим резултатима на мастер академским студијама и да су то резултати личног рада студената и наставника Војне академије. Изразио је задовољство ставом студената да ће наставити даље школовање и усавршавање, те им је пожелео пуно среће и успеха на својим формацијским и радним местима и изразио наду да ће усвојена знања успешно примењивати у пракси.

Након доделе диплома начелник Војне академије уручио је награде и признања

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Последње вести

Важнији линкови