FlajerSSVS2020 spolja.png

ТЕРМИНИ РЕАЛИЗАЦИЈЕ ПСИХОЛОШКЕ И МЕДИЦИНСКО-ЗДРАВСТВЕНЕ ПРОЦЕНЕ

02. 05. 2023

 Драги кандидати, поштовани родитељи и старатељи,

 

Термине реализације психолошке и медицинско-здравствене процене кандидата за упис у Средњу стручну војну школу „1300 каплара“ у школску 2023/2024. годину можете погледати на следећим линковима:

 

Кандидати у пратњи родитеља или старатеља морају бити испред установе у којој се врше прегледи до 7.30 часова.

 

Испред улаза сачекаће их одговорно лице из Министарства одбране, проверити присутност, формирати групу и увести кандидате на преглед.

 

Након завршене психолошке и медицинско-здравствене процене кандидати се отпуштају кући само у присуству родитеља или старатеља.

 

Кандидати који не задовоље критеријуме психолошке процене не приступају медицинско-здравственој процени наредног радног дана.

 

Психолошка и медицинско-здравствена процена кандидата из Регионалних центара Министарства одбране Београд, Крагујевац и Ваљево реализује се у ВМЦ Карабурма (Београд).

 

Психолошка и медицинско-здравствена процена кандидата из Регионалног центра Министарства одбране Ниш реализују се у Војној болници Ниш.

 

Психолошка и медицинско-здравствена процена кандидата из Регионалног центра Министарства одбране Нови Сад реализују се у Војној болници Нови Сад.

 

Кандидати на психолошку и медицинско-здравствену процену долазе у пратњи родитеља или старатеља и са собом морају понети:

 

  • важећи документ са овереном фотографијом кандидата (ђачка књижица, лична карта, пасош) и
  • извод из здравственог картона од свог изабраног лекараобразац можете преузети овде.

 

Кандидати на медицинско-здравствену процену долазе без доручка.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Последње вести

Важнији линкови