ssvs.jpg

ПРИПРЕМНИ ПЕРИОД И ПЕРИД ПРИЛАГОЂАВАЊА УЧЕНИКА 51. КЛАСЕ ССВШ

28. 07. 2020

 

Обзиром на околности завршетка школовања у претходној школској години, али и слабим резултатима на тестирању из математике, физике и физичког васпитања, са ученицима ће бити организована припремна настава из наведених предмета, како би у Средњој стручној војној школи ученици пратили наставу без проблема. 

 

Прихват ученика ће се релизовати према следећем:

- прва група у недељу 02. 08. 2020. године, према списку ПРВЕ ГРУПЕ;

- друга група у недељу 09. 08. 2020. године, према списку ДРУГЕ ГРУПЕ;

 

Потребно је да се ученици јаве у Интернат Средње стручне војне школе у наведене дане, у времену од 09:00 до 10:00 часова, где ће бити организован прихват и смештај.

 

Потребно је понети здравствену и ђачку књижицу и личне ствари, које су неопходне за боравак у Интернату у трајању до месец дана, као и оригинале докумената ако нису достављени раније (Сведочанства од 5. до 8. разреда ОШ, уверење и сведочанство о завршеној основној школи, Извод из МКР и Уверење о држављанству).

 

По завршетку припремне наставе, реализоваћемо период прилагођавања и обуку у пливању.

 

Родитеље, позивамо да присуствују састанку, који ће се одржати  истог дана са  почетком у 12,00 часова у школској згради у Београду, у улици Петра Чајковског број 2. (Топчидерска звезда), која се налази око 2 км од Интерната ВГ.

 

Родитељском састанку треба да присуствује један од родитеља или старатељ (и ученик). Уколико се ученик не појави у Интернату Средње стручне војне школе и наведено време, или се родитељ не одазове састанку, сматраћемо да је ученик одустао од школовања у Средњој стручној војној школи. На родитељском састанку биће саопштени сви детаљи у вези школовања у Средњој стручној војној школи (питања у вези периода прилагођавања, уговора о школовању, правима и обавезама ученика и родитеља, представљање дела колектива  Средње стручне војне школе и сл.).

 

Обзиром на насталу ситуацију по питању болести Ковид-19, све евентуалне измене у вези термина прихвата ученика и родитељског састанка, биће објављене на сајту Средње стручне војне школе.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Последње вести

Важнији линкови