ssvs.jpg

ПРИПРЕМНИ ПЕРИОД И ПЕРИД ПРИЛАГОЂАВАЊА УЧЕНИКА 51. КЛАСЕ ССВШ

28. 07. 2020

 

Обзиром на околности завршетка школовања у претходној школској години, али и слабим резултатима на тестирању из математике, физике и физичког васпитања, са ученицима ће бити организована припремна настава из наведених предмета, како би у Средњој стручној војној школи ученици пратили наставу без проблема. 

 

Прихват ученика ће се релизовати према следећем:

- прва група у недељу 02. 08. 2020. године, према списку ПРВЕ ГРУПЕ;

- друга група у недељу 09. 08. 2020. године, према списку ДРУГЕ ГРУПЕ;

 

Потребно је да се ученици јаве у Интернат Средње стручне војне школе у наведене дане, у времену од 09:00 до 10:00 часова, где ће бити организован прихват и смештај.

 

Потребно је понети здравствену и ђачку књижицу и личне ствари, које су неопходне за боравак у Интернату у трајању до месец дана, као и оригинале докумената ако нису достављени раније (Сведочанства од 5. до 8. разреда ОШ, уверење и сведочанство о завршеној основној школи, Извод из МКР и Уверење о држављанству).

 

По завршетку припремне наставе, реализоваћемо период прилагођавања и обуку у пливању.

 

Родитеље, позивамо да присуствују састанку, који ће се одржати  истог дана са  почетком у 12,00 часова у школској згради у Београду, у улици Петра Чајковског број 2. (Топчидерска звезда), која се налази око 2 км од Интерната ВГ.

 

Родитељском састанку треба да присуствује један од родитеља или старатељ (и ученик). Уколико се ученик не појави у Интернату Средње стручне војне школе и наведено време, или се родитељ не одазове састанку, сматраћемо да је ученик одустао од школовања у Средњој стручној војној школи. На родитељском састанку биће саопштени сви детаљи у вези школовања у Средњој стручној војној школи (питања у вези периода прилагођавања, уговора о школовању, правима и обавезама ученика и родитеља, представљање дела колектива  Средње стручне војне школе и сл.).

 

Обзиром на насталу ситуацију по питању болести Ковид-19, све евентуалне измене у вези термина прихвата ученика и родитељског састанка, биће објављене на сајту Средње стручне војне школе.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Последње вести

 • 08.11.2020. | ИЗМЕНА РАСПОРЕДА ЧАСОВА

  Измене одлуке о реализацији наставе у Средњој стручној војној школи

 • 25.10.2020. | ПРОМОЦИЈА У ЧИН ВОДНИКА

  Учениици 47. класе су на свечаности у касарни "Народни херој Стевица Јовановић" примљени у професионалну војну службу у својству подофицира и промовисани у чин водника

 • 09.10.2020. | Градско првенство у Стрељаштву 2020. године

  Ученици Средње стручне војне школе остварили су запажене резултате на градском такмичењу у стрељаштву средњих и осносвних школа.

 • 04.10.2020. | Меморијални турнир "Иштван Пољанац"

  Шести по реду меморијални турнир "Иштван Пољанац", одржан је 03. 10. 2020. године у ваздушној стрељани Средње стручне војне школе

 • 03.10.2020. | ВОЈНИЧКА ЗАКЛЕТВА УЧЕНИКА 48. КЛАСЕ

  Ученици завршне године заклели се својом чашћу да ће чувати и бранити независност, сувереност и територијалну целовитост Републике Србије.

 • 19.09.2020. | ПРОВЕРА ЗНАЊА СТЕЧЕНА У ТЕХНИЧКИМ УЧИОНИЦАМА - ЗАВРШНИ ИСПИТ

  Ученици 47. класе Средње стручне војне школе, смер РВ и ПВО – ваздухопловно техничке службе, радио-радарске специјалности дана 17. 09. и 18. 09. 2020. године приступили су полагању завршног испита из одржавања ваздухоплова В-54, Н-62 и Х-42/45.

 • 17.09.2020. | РЕАЛИЗАЦИЈА ОБУКЕ ИЗ НАСТАВЕ НАОРУЖАЊА И ГАЂАЊА

  Најмлађи припадници Министарства одбране и Војске Србије, ученици завршне године Средње стручне војне школе реализовали су дневно-ноћно гађање дана 14. 09. 2020. године на стрелишту „Сердари“ у 2. ЦзО Ваљево.

Важнији линкови